Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Kevätkaudella 2022 toteutuvat vain tiistain päivätunnit erikseen ilmoitettuina päivinä klo 13-14 Varkauden Liikuntatalolla, ja Joogan työpajat ja pienimuotoiset retriitit erikseen ilmoitettuina viikonloppuina. Katso tarkemmat aikataulut Kurssit ja aikataulut -valikosta.
 
 
Korona-rajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia tuntien toteutumiseen. Seuraa tiedotusta näillä sivuilla sekä Facebookissa, tai kysy Minnalta mielellään tekstiviestillä 0407377917. Ilmoittautuneet saavat tiedon muutoksista tekstiviestillä / Whatsappilla.
 
Pidetään huolta edelleen turvaväleistä ja hygieniasta, ja tavataan toisemme ryhmäliikunnan parissa turvallisella, iloisella meiningillä!
 
 
 
 
 
Rekisteri- ja tietosuojaseloste
- Asiakasrekisteri
Tämä on Iloisen Tanssin Studion henkilötietolain (10 ja 24 pykälä) ja EU:n yleisen asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste
- Rekisterinpitäjä
T:mi Minna Kauhanen-Castro
minna@ilotanssia.fi
puh. 040 737 7917
Y-tunnus 1630545-8
- Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Minna Kauhanen-Castro
minna@ilotanssia.fi
mikauhanen@hotmail.com
puh. 040 737 7917
- Rekisterin nimi
Iloisen Tanssin Studion asiakasrekisteri
- Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötiedot on saatu ryhmäliikuntaan osallistumisen ja ilmoittautumisen yhteydessä
- Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: Henkilön nimi, yhteystiedoista sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tiedot säilytetään asiakassuhteen ollessa voimassa ja tapauskohtaisesti kohtuullisen ajan asiakassuhteen loppumisen jälkeen.
- Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto eteepäin
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman asianomaisen suostumusta ja erillistä sopimusta
- Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä käsitellään asianmukaisella huolellisuudella. Ajantasaisesta tietoturvasta huolehditaan, ja mahdolliset paperiset kopiot ja muistiot säilytetään lukitussa tilassa ja hävitetään säilytysajan jälkeen.
- Tarkistusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisteriin kuuluvalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja pyytää niihin muutosta, täydennystä tai niiden poistamista. Rekisteröidyllä on kaikki EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyssä tilanteessa.
 
 
------------------------------------------------------------
 

Tykkää Ilotanssista Facebookissa, näin saat tietoa tanssiliikunnan tiimoilta nopeasti:

 

Maksuvälineenä käyvät SMARTUMIN LIIKUNTA -JA KULTTUURISETELIT, Smartum Saldo, PeeÄssän liikuntasetelit, SporttiPassi (E-passi) ja TYKY-Kuntosetelit, pankki- ja luottokortit/käteinen.
Opiskelija-hinnat pätevät myös työttömille, eläkeläisille, koululaisille sekä äitiyslomalaisille ja lapsia kotihoidon tuella hoitaville.