Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Iloisen tanssin studio - ohjaajat

 

Nimeni on Minna Kauhanen-Castro, ja se on myös yritykseni virallinen toiminimi.

Tanssia olen ohjannut eri puolilla Savoa jo 20 vuotta. Aloitin Itämaisen tanssin ja Bollywoodin ohjaamisella. Latinobic-koulutuksen kävin 2006. Zumba Fitness -ohjaajan lisenssin hankin alkuvuodesta 2010, ja seuraavina vuosina hankin Zumba Gold, Zumba Toning, Zumba Sentao sekä Zumba Kids lisenssit. Booiaka- ja Bailatino-ohjaaja minusta tuli vuosina 2013-14, Lavis-lisenssin hankin 2016 alkuvuodesta. Olen kouluttautunut Jooga-ohjaajaksi, ja suunnitelmissa on perehtyä tähän ihanaan lajiin ja elämäntapaan syvällisemmin tulevina vuosina.

Käyn jatkuvasti koulutuksissa ja kursseilla kehittyäkseni niin tanssin harrastajana kuin ohjaajana. Tunneilleni pyrin luomaan rennon hengen huumorin ja tarinoiden avulla. Iloisessa ilmapiirissä oppiminen sujuu kuin tanssi!

 

 

 

 

Iloisen Tanssin Studio tarjoaa tasokkaita tiiviskursseja. Rakastettu tanssinohjaajamme Eguert Medina  sai komennuksen ulkomaille, ja kuubalaisten rytmien tahtiin iloittelu jäi parin vuoden tauolle. Vuoden 2020 alusta alkaen tiivis yhteistyö tuotti tulosta, ja Eguert saapui Italiasta kurssittamaan meitä. Tiiviskurssien sarja joutui Korona-tilanteen vuoksi tauolle, ja maaliskuun lopun kurssipäivä siirtyi hamaan tulevaisuuteen. Toivossa on hyvä elää, ja Eguert on luvannut tulla taas Suomeen, ja nimenomaan Varkauteen, kunhan maailma asettuu Korona-tilanteen rauhoituttua raiteilleen.

 

Markku Hyvärisen ja Disa Kortelaisen lattareiden tiiviskursseja ja viikkotunteja järjestimme vuodesta 2016-2019 latinalaisten rytmien ystäville.

Vuonna 2018 meille ohjasi salsa-tunteja syyskaudella Kuopiossa vaikuttava kuubalainen Barbaro Ribera. 

 

Valitettavasti vierailevia opettajia ei Korona-tilanteessa voida kutsua paikkakunnalle, kevään 2020 sovitut kurssit peruttiin ja syksylle 2020 neuvotellut kurssit päätettiin järjestää myöhemmin.

Tilanne on varmasti jo syksyllä 2021 toinen: siihen asti teidän on tyytyminen Minnaan ;)