Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
LAVIS - LAVATANSSIJUMPPA on uusi, valtavan suosion saavuttanut tapa nauttia tanssin ja jumpan tehokkaasta, helposta ja hauskasta yhdistelmästä. Humpan, jenkan, valssin, tangon ja lavalattareiden kuten cha chan tahdissa kunto nousee ja mieli paranee. 
Tunnit Varkaudessa kevätkaudella 2020 maanantaisin ja tiistaisin klo 12-13 Varkauden Liikuntatalon peilisalissa (yhdistetty tunti Zumba Goldin kanssa).
 
Lattari-tunneilla tanssitaan salsaa, lisäksi sambaa, cha chata, rumbaa, bachataa ja swing-tansseja, esim- jivea. Kuhunkin tanssiin haetaan sen omaa tyyliä. Vartalonkäyttöön ja tanssitekniikkaan kiinnitetään huomiota, tanssin iloa unohtamatta. Tämä on tanssiliikuntaa parhaimmillaan!
 
Kevätkaudella 2020 Lattarit tiiviskursseina kaksi kertaa kuussa lauantaisin. Ensimmäinen kerta 18.1.2020 klo 11 alkaen Varkauden liikutantalon peilisalissa. Tulossa kuubalaisia ohjaajia, sekä tuttu Markku Hyvärinen Kuopiosta, ja tietysti Minnan tutut lattarit ja Zumba-tunnit, seuraa ilmoitteluamme!
 
Torstaina 2.1. Eguert Medinan tiiviskurssit Varkauden Liikuntatalon peilisalissa klo 16.30-19.30. Kolme erilaista tuntia upean ammattitanssijan kannustavassa ohjauksessa, tule mukaan! Katso lisätiedot valikosta Kurssit ja aikataulut.